De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Wat is een 02 telefoonnummer? Zonenummer Brussel uitgelegd

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Welke gemeente heeft zonenummer 02?

Het zonenummer 02 hoort bij Brussel en Edingen.

Wat kost het om naar een 02 telefoonnummer te bellen?

02 nummers kunnen tegen lokaal vast tarief gebeld worden net als ieder ander lokaal vast nummer. Het zit dus altijd in je belbundel inbegrepen.

Kan een 02 nummer ook vanuit het buitenland gebeld worden?

Jazeker ! Een 02 nummer is ook vanuit het buitenland goed bereikbaar.

Hoe kan ik de eigenaar van een 02 nummer vinden?

Voor dit doeleinde kun je onze nummer zoekmachine gebruiken die wij aanbieden voor alle soorten Belgische nummers waaronder zonenummer 02. Je voert het 02 nummer in (of een ander telefoonnummer), je klikt op de zoekbutton en je krijgt direct een zoekresultaat met daarin de meest belangrijke gegevens. Wie is de operator van dit 02 nummer en ook: sinds wanneer is dit 02 nummer toegekend. Je ziet ook het Kamer van Koophandel nummer van de eigenaar en de vestigingsplaats. Let op: de eigenaar is de operator van het nummer. Dus niet de uiteindelijke nummergebruiker (de klant van de operator).

Je ziet met deze informatie dus wie het nummer technisch beheert. Daar zijn veel mensen vaak naar op zoek. Ben je op zoek naar de uiteindelijke nummergebruiker van het nummer dan kan je het beste Googlen.

Kan ik ook een 02 nummer registreren?

Jazeker ! Je kunt eenvoudig online een 02 nummer aanvragen via Belfabriek. We kunnen dit 02 telefoonnummer voor je activeren en de gesprekken doorschakelen naar je mobiel of naar je kantoortoestel. Dit is binnen 1 dag geregeld. Wel dien je een adres te hebben in Brussel of Edingen.

Het nummer is gekoppeld aan deze regio. Als je gaat verhuizen binnen de regio kan je het 02 telefoonnummer houden. Ga je buiten de regio vestigen dan verlies je het 02 nummer. Wil je flexibel blijven en is de regio uitstraling niet heel belangrijk voor je kies dan voor een 078-nummer.

Waarom zou ik een Brussel 02 nummer kiezen ?

Brussel is de hoofdstad van België. Brussel is een stad met internationale allure. Voor een bedrijf dat internationaal producten en diensten aanbiedt vanuit Brussel is het dan ook logisch om een 02 zonenummer te registreren. Het heeft ook op de lokale bevolking die meer dan een 1,2 miljoen mensen telt een sterke aantrekkingskracht: 02 is een identiteit. Er zijn winkels en media naar vernoemd. Sommige inwoners gaan zelfs zover om het 02 zonenummer te laten tatoeëren. Door een 02 nummer vast te leggen voor jouw onderneming toon je op een natuurlijke manier je bedrijfsbinding met de regio. Het wekt vertrouwen. Het voegt karakter toe aan jouw bedrijfsimago. En vergis je niet: ook in tijden van live chats op websites en sociale media is de telefoon nog steeds het meest populaire communicatiekanaal. Een 02 telefoonnummer kan een sterk wapen zijn in het marketing en branding arsenaal van jouw bedrijf. Het nummer komt terug op je visitekaartje, de auto van de zaak, je pand en je website !

Waarom zou ik dit zonenummer registreren bij Belfabriek?

Allereerst kan je bij Belfabriek zelf je eigen 02 nummer kiezen. Dit kan een mooi makkelijk te onthouden telefoonnummer zijn. Hier rekenen wij géén extra kosten voor.

Verdere voordelen van het registreren van een 02 nummer via Belfabriek zijn:

  • Alle optionele functies zoals gespreksopname, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijke app voor Android en iOS.

    Geen nieuwe hardware of telefoons nodig.

  • Je kunt inkomende gesprekken beantwoorden vanaf elke telefoon. Zo kan je ook eenvoudig je zakelijke telefoonnummer doorschakelen naar je mobiel.

  • Wij zijn sinds 2000 actief als telefoonmaatschappij in België. Wij hebben een eigen interconnectie en onze eigen telefonie platform geheel zelf ontwikkeld. Wij zijn dus geen reseller en zijn niet afhankelijk van derden. Je doet rechtstreeks zaken met de telefoonmaatschappij in België die zich richt op de zakelijke markt.

Heb je nog vragen? Neem gratis contact met ons op via 0800-77 899 ! Of leg direct je eigen 02 nummer vast voor een perfecte bereikbaarheid !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: