Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899

   02 nummer koppelen aan mobiel

   Gepubliceerd in Servicenummers artikelen

   In sommige gevallen kan het handig zijn om te beschikken over een telefoonnummer in een bepaalde stad of regio. Bijvoorbeeld als u veel in (de regio) Brussel werkt, maar daar geen kantoor heeft. In dat geval kunt u een 02-nummer aanschaffen en deze koppelen aan een mobiel nummer. Wat zijn de voordelen hiervan en hoe gaat dat precies in zijn werk?

   Voordelen

   Bereikbaar zijn op een lokaal nummer biedt een aantal voordelen voor u als ondernemer. Allereerst geeft het een gevoel van vertrouwen voor nieuwe klanten dat zij met een lokaal nummer contact op kunnen nemen.

   Daarnaast geven mensen de voorkeur aan het bellen van een vast nummer boven een mobiel. Dat zal in de toekomst wellicht gaan veranderen, maar op dit moment worden zakelijke contacten naar een vast nummer hoger gewaardeerd dan naar een mobiel nummer.

   Daarnaast biedt de Belfabriek nog meer handige functies. Zo kunt u beschikken over de uitgebreide belstatistieken van de Belfabriek. Daarin kunt u precies zien met wie er gebeld is, hoe lang ieder gesprek heeft geduurd en nog veel meer. Deze statistieken zijn ook per email beschikbaar.

   Ook is het mogelijk om gesprekken op te nemen. Deze opnames kunt u gebruiken voor trainingsdoeleinden van uw medewerkers, of om later rustig alle besproken details op papier te kunnen zetten.

   Hoe werkt het?

   Allereerst moet u ervoor zorgen dat u een 02 nummer heeft. Dit kan bij de Belfabriek, waarbij u keuze heeft uit diverse mogelijkheden. Als u een nummer heeft gevonden dat u aanspreekt kunt u dit nummer registreren en gebruik maken van de vele opties die Belfabriek biedt.

   U kunt het 02 nummer doorschakelen naar ieder gewenst mobiele nummer, waardoor u altijd bereikbaar bent voor uw klanten. Dit kan zowel op de computer als in de speciale app gedaan worden. De app is zowel beschikbaar voor Android als iOS.

   Optioneel: als extra service krijgt u voor een doorgeschakeld gesprek een speciale vooraankondigingstoon te horen. Zo weet u of u op direct op uw mobiel wordt gebeld of dat het gesprek wordt doorgeschakeld vanaf uw vaste 02-nummer. U kunt hierbij kiezen uit 6 herkenbare standaardtonen, maar u kunt ook een eigen voicefile uploaden.

   Op het moment dat u weet dat u tijdelijk geen telefoongesprekken aan kunt nemen kunt u gemakkelijk het nummer waarnaar het 02 nummer door wordt verbonden wijzigen. Op die manier kan een collega of een call centrum binnenkomende gesprek van u overnemen.

   Gerelateerde artikelen:

   Belfabriek telefooncentrale app genomineerd voor KvK innovatie top 100 (image)